Civilizatii extraterestre.


Observatii in legatura cu fenomenul OZN pe Terra


In revistele de specialitate sunt evocate suficiente dovezi care atesta existenta fiintelor rationale si in afara Terrei. De ce articolele cu extraterestrii trebuie sa fie senzationale? Ele evoca cazuri reale mai putin studiate de cercetatorii terestrii care sunt fascinati de ideea de a exista aceste adevaruri.....Teoretic trebuie ca ei sa existe nu pentru noi ci pentru ei.Existenta extraterestrilor nu depinde de increderea pe care le-o dam noi.
Ne intrebam de ce aceste fiinte ciudate (pentru noi) venite din spatiu nu incearca sa ia legatura cu noi.La aceasta intrebare exista mai multe ipoteze care tin loc de raspuns:


--- extraterestrii nu vor sa comunicee cu noi din motive strategice si de securitate.Ei fiind mai evoluati decat noi pe plan tehnologic , cel putin unele civilizatii, nu accepta sa le cunoastem tehnologiile; ne lasa in pace sa muncim singuri ca sa ajungem la nivelul lor de civilizatie.Scopul lor e sa ne cunoasca mai bine nivelul de inteligenta,viteza de reactie,atitudinea luata in fata fenomenelor paranormale,nivelul de dezvoltare tehnologica,compozitia chimica microscopica a organismului nostru,structura macroscopica a speciei umane,bogatiile subsolului,posibilitatile de supravietuire,nivelul de activitate al materiei din jurul sistemului solar,si din jurul singurei planete locuibile Terra,structura biosferei planetei si multe altele.

--- neconcordanta dintre sistemele de masurrare a timpului; ei fiind departe de planetele lor de origine,au alte metode de masurare a timpului,iar daca au de gand sa ia legatura cu noi o vor face peste cateva “zile” sau “saptamani” in sistemul lor de masurare a timpului ,ceea ce pentru noi ar putea insemna peste cateva zeci de ani.

--- ei au putere de manevrare a timpului ,ttimpul fizic a devenit o unealta pe care o manipuleaza cum vor ei astfel incat pentru noi trebuie sa treaca cateva decenii sau chiar secole pentru a putea evolua si pentru a ne pregati a lua contact inteligibil cu ei.Nu vor sa ne sperie si nu vor ca sa-i acceptam ca elemente supranaturale cu puteri superioare.

--- exista mai multe planete locuibile in ggalaxie (si in Univers ) astfel incat fiecare planeta isi trimite cativa reprezentanti pentru a ne cerceta,dar datorita unor posibile neintelegeri politice intre civilizatii ei isi amana clipa cand se vor face cunoscuti noua pamantenilor si celorlalte civilizatii aflate la nivelul nostru de dezvoltare sau inferior noua.

--- extraterestrii vor sa vada mai intai reeactia noastra la aparitia lor si apoi vor lua legatura direct cu noi, dar poate mai tarziu.


--- ei asteapta ca noi sa ajungem la maturiitate pentru a le intelege nivelul lor de gandire si pentru a face fata noilor tehnologii avansate, necunoscute acum noua.

--- discrepanta prea mare dintre sisttemele noastre si sistemele lor de comunicare (este echivalentul comunicarii dintre un animal inferior si omul rational, sau dintre doua animale din increngaturi diferite).

--- daca acceptam extraterestrii ca niste "animale inteligente" ,atunci scopul lor nu e sa comunice cu noi ci doar sa ne "fure" ce au ei nevoie, dar mai tarziu.

--- ei asteapta sa luam noi legatura cu ei atunci cand reusim sa ajungem la nivelul lor de civilizatie.

--- exista posibilitatea ca unii dintre exttraterestrii sa apartina altui timp (au executat o intoarcere in timp de exemplu ) astfel incat ei sa nu poata schimba nimic in timpul nostru (echivalent din punct de vedere temporal cu istoria lor ), deoarece prin comunicare directa cu ei noi am intelege ca nu suntem singuri in UInivers, ceea ce in istoria cunoscuta de ei nu s-a intamplat asa ceva.

--- unele specii extraterestre care au ca sscop cercetarea tuturor civilizatiilor neevoluate, ne neglijeaza pentru moment, deoarece sunt alte civilizatii mai interesante decat noi, poate mai evoluate.

--- nu au de gand sa se faca cunoscuti deoaarece ei au de gand sa ne cucereasca planeta, sa ne distruga, pentru a se implini Apocalipsa dar aceasta teorie este exclusa probabil din punctul de vedere al religiei crestin ortodoxe.

Ce puteti spune despre filmul "Independence Day" !!!Dan Mihaiu, 1999

 
 

eXTReMe Tracker
© 1999 - 2021 (site) © 1999 - 2021 (pagina) Dan Mihaiu, Europa, Romania
Privacy policy   Main site